Svans & Tass bloggen

Svans & Tass bloggen

Katten Gustaf

svans & tassPosted by Marita Palmqvist Tue, March 26, 2013 20:15:23
Tänkte göra er alla uppmärksamma på en liten katt-kille, en cremefärgad brittiskt korthår vid namn Gustaf, som försvann i slutet av november och fortfarande är borta.

Han bodde vid försvinnandet tillsammans med sin katt-syster i Staffanstorp, och ägarna tror att han har blivit skrämd och kommit på avvägar på grund av detta.

Nu måste jag också betona att folk i omgivningarna runt Staffanstorp har varit fantastiska med att kontakta och berätta om katter de har sett som har liknat Gustaf,

men än så länge.....ingen Gustaf.

Ägarna har annonserat i alla tidningar som finns i Skåne, har satt upp lappar med Gustaf-bilder, kontaktat siare för att höra om de har någon aning om var han har tagit vägen. Ingen av dem har sagt att han är död, vilket gör att man letar vidare.

Så.......om ni skulle se en cremefärgad med lite knubbigare huvud än en bondkatt, som verkar hemlös, hör av er till mig via mail eller skriv en kommentar här på bloggen så vidarbefordrar jag meddelandet till Malena och hennes familj.

Och till dej som ev. har tagit hand om en katt som liknar Gustaf.....kolla upp med en veterinär om det finns något chip på honom. De har sådan utrustning och kan lätt kolla upp ägaren om chip finns.

Vem vet....han har kanske hittat en ny familj, som älskar sin nya katt......men tänk er själv in i den situationen som de gamla ägarna är i. Deras liv är totalt förändrat och de saknar sin katt!!!

Tror Du/Ni att ni vet var Gustaf befinner sig, så gör en insats för honom och för hans familj.

Djurpensionat för katt och smådjur

svans & tassPosted by Marita Palmqvist Sun, March 24, 2013 15:23:26

Jag heter Marita Palmqvist och förestår Pensionat Svans & Tass,ett katt- och smådjurspensionat utanför Staffanstorp.

Jag har även en registrerad kennel, Maritas Svans & Tass,samt kommer under våren 2013 att få ett registrerat katteri.

På denna blogg kommer jag att berätta om nyheter rörande mitt pensionat, min kennel samt mitt katteri. Även Du som kund är välkommen att skriva om Dina intryck och gärna lite feed-back om det jag gör.

Hjärtligt välkomna med era synpunkter och intryck.